Coach / therapeut

Biografie:

Mijn naam is Mardy-Ann Rechards. Werk al ruim 24 jaar in de Geestelijke Gezondheidszorg op verschillende zorgadministraties en financiële afdelingen. Ben altijd bezig geweest om mensen te willen helpen op wat voor manier dan ook.
Daarom op zoek gegaan naar iets wat ik naast mijn huidige baan kon doen. Zo kwam ik in 2004 in aanraking met de voetreflexologie. Het intrigeerde mij dat je via de voeten het lichaam kon helpen met het zelfherstellende vermogen. In 2008 ben ik afgestudeerd als voetreflexzonetherapeute.
Voetreflexmassage is een drukpunten massage, vandaar dat ik mij daarna nog meer ben gaan verdiepen in verschillende drukpuntmassages.

2018 is het jaar dat ik Body Mind Release therapeute en BMR Interventie Specialist ben geworden. Waarom? Naast massages wilde ik graag meer doen om de mensen nog beter in hun vel te laten zitten en in hun eigen kracht te laten staan!
Ik zag de opleiding en ben deze gelijk gaan volgen. De Body Mind Release en eventueel met een aanvulling van een drukpunten massage is voor mij de ideale combinatie als therapeute.

Ik heb zelf mogen ervaren wat een drukpuntmassage met mij en mijn lichaam doet. Daarnaast heb ik het hele Body Mind Release traject ook zelf gevolgd. Het is totaal iets anders dan massages. Dus als ervaringsdeskundige weet ik zeker dat ik net dat beetje meer kan geven aan mijn cliënten.

Mardy-Ann

Praktijkinformatie:

Body Recharge – Praktijk voor Body & Mind

Zwijndrecht:
Burgemeester Jansenlaan 143
3331 HG Zwijndrecht

Rotterdam:
Straatweg 41
3051 BC Rotterdam

06 – 19830052
info@body-recharge.nl

KvK-nummer: 24420609

Body Recharge - Praktijkvoor Body & Mind