Wil jij ook weer positief en klachten vrij in het leven staan?

9

Ervaar jij ook spanningen in jouw lichaam en vervelende gevoelens

Vastzittende nek, die pijn in je schouders die maar niet over gaat. Pijn in de rug of je maag die steeds maar weer opspeelt. Daarbij ben je ook nog eens verdrietig of sta zonder (levens)vreugde in het leven en bent somber.
9

Last van piekeren, wakker liggen en vermoeidheid, spanning onzekerheid, negatieve gevoelens, stress, somberheid, paniekaanvallen, gedragsproblemen.

Je ligt wakker, omdat je over het leven, je werk of relatie(s) aan het piekeren bent. En komt maar niet tot een oplossing.
9

Gebrek aan zelfvertrouwen

Waarom lukt het anderen allemaal wel en mij niet. Wat doe ik niet goed. Ik voel mij somber

Van negatieve gevoelens naar positieve gevoelens en overtuigingen.

Door het meemaken van gebeurtenissen, waar jij een negagtieve emotie aan koppelt, ontstaan er emotionele blokkades. Deze blokkades bepalen hoe jij je voelt, denkt, handelt en reageert in het leven.

Deze blokkades zorgen er voor dat iets wel of niet lukt in je leven. Ze bepalen de keuzes die je maakt op o.a. het gebied van carriëre, de liefde en je gezondheid

De ballast die je met je meedraagt uit zich vaak in spanningen in je lichaam. Daarnaast kun je malende gedachten, somberheid, het gevoel van vastzitten, vermoeidheid en andere fysieke en mentale klachten hebben

Mijn missie is het om mensen zich weer lekker in hun vel te laten zitten. Zodat men weer positieve gevoelens, zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, zelfrespect, geluk, vreugde, eigenwaarde, welvaart en passie ervaart. En zoveel als mogelijk klachtenvrij door het leven gaat.

Coaching

Voor een Body Mind Release traject kom je 7 keer bij mij langs. In deze sessies begeleid ik jou in het gericht zelfstandig loslaten van jouw ballast (beperkende gevoelens en overtuigingen) en het terughalen van positieve gevoelens.

Body Mind Release

Weet jij dat de ballast die jij bij je draagt grotendeels bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt en handelt? Het bepaalt of iets wel of niet lukt in jouw leven. Of jij succesvol bent en wat jij als persoon uitstraalt en aantrekt in jouw leven. Weet jij dat jij deze ballast – zoals beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen – zelfstandig kunt loslaten?

Weet jij dat je positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk zomaar kunt verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven? En, dat je deze zelf weer kunt terughalen. Hierdoor trek jij het positieve ook weer aan.
De Body Mind Release (kortweg BMR), deze is ontwikkeld door Hans de Waard,  is een loslaat en opbouwmethode, waarbij jij onder begeleiding jouw ballast gericht gaat loslaten en positieve gevoelens weer kunt terug halen. Deze behandelingsmethode wordt specifiek op jou afgestemd.

Wat mag je verwachten van een Body Mind release behandeling

Het logische resultaat wat je van een Body Mind Release traject mag verwachten is meer energie, fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Je voelt je bevrijdt en kunt weer genieten en je voelt je minder afhankelijk van anderen.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?  Maak dan nu een afspraak via het contactformulier.

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts of specialist bij fysieke en/of psychische klachten.

Body Mind Release ondersteunt jou zo in het zelfstandig verminderen en oplossen van:

 • Fysieke , emotionele en mentale klachten
 • Negatief denken en piekeren
 • Gedragsproblemen en verslavingen
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Sociale en werkgerelateerde problemen
 • Angsten / onzekerheid
 • Paniekaanvallen
 • Traumaverwerking
 • Spanning / stress
 • Onrust
 • Vermoeidheid
 • Lusteloosheid
 • Niet kunnen genieten
 • Burn-out
 • Somberheid
 • Afhankelijkheidsgevoelens
 • Slaapproblemen
 • Piekeren / negatief denken

Wil je meer weten hoe jij aan jouw ballast bent gekomen kijk dan eens op  https://bodymindrelease.nl/verleden-loslaten/

Mocht jij na het doorlopen van dit BMR traject zelf Body Mind Release therapeut willen worden, kijk dan op https://bodymindrelease.nl/opleiding-therapeut/ voor meer informatie over deze erkende opleiding op HBO niveau.

 

Een volledig BMR traject bestaat uit 6 sessies en 1 follow-up sessie. De investering in jezelf bedraagt €650,-. Dit is inclusief werkboek en support gedurende het gehele traject.

Een losse BMR sessie bedraagt €95,- 

Coaching aan huis
Het kan soms natuurlijk voorkomen, dat je om welke reden dan ook niet in de gelegenheid bent om naar mijn praktijk te komen. Body Recharge heeft hiervoor dan ook de mogelijkheid om het BMR traject thuis te volgen. Wil je hier meer over weten, neem dan vrijblijvend contact op

Investeer in jezelf en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake gesprek

Coaching en interventies

Verzuim-interventies of preventie-interventies

Herstel jouw veerkracht.
 We maken het allemaal mee: belastende privé- en werksituaties die onze fysieke en mentale veerkracht op de proef stellen. Dit kan ervoor zorgen dat een medewerker soms gedwongen wordt om een stapje terug te nemen. De ‘rek’ is er dan uit.

Er zijn veel klachten te benoemen die uiteindelijk tot verzuim kunnen leiden. Denk hierbij aan Stress, spanning, angsten, depressie en vermoeidheid. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat het moeilijker is om te concentreren, creatief te zijn, doelen te stellen of te presteren. Vergeet niet dat het met deze klachten óók moeilijker is om goed om te gaan met eventuele veranderingen en belastende situaties op het werk!
Body Recharge biedt u en uw mensen een unieke breed inzetbare eigen interventiemethodiek. Hierbij ligt de focus niet op het praten/leren omgaan met problemen en klachten, maar op gerichte bewustwording en het daadwerkelijk zelfstandig aanpakken en loslaten van de innerlijke oorzaken van verzuimklachten! De interventie aanpak is gericht op een duurzame oplossing voor de klachten die tot het verzuim hebben geleid.
Ben jij bedrijfsarts, casemanager of manager P&O en wil je weten wat Body Recharge voor jullie bedrijf kan doen om te zorgen voor snel herstel en een vlotte re-integratie van jullie werknemers?

Prijs op aanvraag.

Investeer in jezelf en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake gesprek

Voetreflexzone therapie

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexzonetherapie is eigenlijk een oude volksgeneeskunde.
Al ruim 3000 jaar geleden werd voetreflexzonetherapie toegepast in Egypte, China en India. Men had toen al ontdekt dat het stimuleren van reflexpunten op de voet een positieve invloed had op botten, organen en weefsels. Eigenlijk doet je het ook al uit jezelf, namelijk als je ergens pijn hebt dan leg je intuïtief, zelf jouw hand op de pijnlijke plek om zo de pijn te verlichten.

Deze reflexzone‘s zijn verbonden met de organen in het lichaam d.m.v. zenuwbanen en meridianen.
Door deze reflexzone‘s te masseren komt er een betere doorbloeding en energie doorstroming op gang. Hierdoor worden de organen, botten en weefsels beter doorbloed. Zo komen lichaam en geest weer tot rust.

Voetreflexzonemassage ondersteunt de natuurlijke processen in het lichaam waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Voetreflexzonetherapie is echter geen vervanging van een medische behandeling maar een waardevolle aanvulling.
Voetreflexzonemassage is zowel ontspannend als klachten verbeterend!

Wat kan de voetreflexzonemassage voor jou betekenen

Op de eerste plaats geeft voetreflexzonemassage ontspanning. En als je weet dat spanning een belangrijke oorzaak van ziekten is dan is ont-spanning een groot goed. Maar voetreflexzonemassage is meer dan een ontspannende massage. Je krijgt ook inzicht in de gezondheidstoestand van jouw lichaam en geest.

Veel voorkomende klachten/ziektebeelden waarbij voetreflex therapie een positieve bijdrage kan leveren zijn bijvoorbeeld:

 • Spijsverteringsklachten
 • Hoofdpijn / migraine
 • Hoofdpijn / migraine
 • Nek- schouderklachten
 • Vermoeidheid- en spanningsklachten
 • Slaapproblemen.

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts of specialist bij fysieke en/of psychische klachten.

Eerste Voetreflexzone sessie 90min.: €75,-

Elke opvolgende sessie: €65,-
Voetreflexzone therapie traject aanbieding. Bestaande uit 5 sessies incl voetenbad: €300,-
Je betaalt dan niet per uur, maar 1 keer een bedrag  vooraf van € 300,- voor 5 sessies

Investeer in jezelf en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake gesprek

Heb je last van jouw nek, schouders of onderrug en heb je ook daarnaast vaak last van terugkerende hoofdpijn of migraine?

Dan raad ik je zeker aan om eens langs te komen voor een heerlijke ontspannende massage

60 minuten €55,-
Hoofd-nek schouder massage

45 minuten €50,-
Voetreflexzonemassage

 

20 minuten € 18,-
Stoelmassage

Vraag volledig vrijblijvend een gratis intake gesprek aan:

Praktijk informatie:

Body Recharge – Praktijk voor Body & Mind

Telefoonnummer praktijk: 06 – 19830052

Zwijndrecht en Rotterdam

Zuid-Holland

Body Recharge

Annuleringsregeling:

Afspraken voor behandelingen kunnen zowel telefonisch als schriftelijk gemaakt worden. Behandelingen kunnen tot 24 uur van te voren geannuleerd worden. Daarna zijn de volledige leges verschuldigd m.u.v. annulering als gevolg van ziekte. Bij tussentijds annuleren van een BMR of voetreflexzone traject vindt geen restitutie plaats.